AREC | Over Arec
Arec advies en installatietechniek is uw vertrouwde en betrouwbare adviseur voor installatieadvies, energiebesparing, bouwfysica en engineering & berekening.
installatieadvies, bouwfysica, engineering, berekening, energiebesparing, geleen, sittard, limburg, robert van kan, arec, advies
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
foto-robert12

Robert van Kan

Arec advies installatietechniek & bouwfysica

Arec advies installatietechniek & bouwfysica is een bureau dat op technisch vlak advies uitbrengt. Arec adviseert en begeleidt bij de realisatie van complete werktuigkundige, elektrotechnische en regeltechnische installaties. Arec  ondersteunt en adviseert zowel in de initiatief-, ontwerp- en besteksfase, als tijdens de aanbesteding, de uitvoering en het onderhoud en beheer.

 

Robert van Kan is directeur/eigenaar van Arec advies installatietechniek & bouwfysica en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een objectieve en betrouwbare installatieadviseur. De afgelopen 20 jaar heeft Arec al menig bouwproject installatietechnisch geadviseerd en begeleid vanuit zijn eigen specialisatie.

 

Robert van Kan is in het bezit van zijn diploma HBO werktuigbouwkunde en certificeringen naar aanleiding van TVVL cursussen luchtbehandelingstechniek en sanitaire technieken.